Witam wszystkich:)


Regularnie zamieszczam coraz to nowsze artykuły, które dotyczą obu kursów:

I. Kurs Gitarowy dla początkujących - w lewym nagłówku !

II. Kurs HTML i CSS - w prawym nagłówku !


Polecane blogi:



24 września 2013

Dyskografia RHCP

    The Red Hot Chili Peppers (1984)
    Freaky Styley (1985)
    The Uplift Mofo Party Plan (1987)
    Mother's Milk (1989)
    Blood Sugar Sex Magik (1991)
    One Hot Minute (1995)
    Californication (1999)
    By the Way (2002)
    Stadium Arcadium (2006)
    I’m With You (2011)